Društvo

"TDS Tarana" donirala suvomesnate proizvode za najugroženije

"TDS Tarana" donirala suvomesnate proizvode za najugroženije
Foto: N.N. | "TDS Tarana" donirala suvomesnate proizvode za najugroženije

TREBINJE - Preduzeće "TDS Tarana" iz Trebinja doniralo je gradskoj organizaciji Crvenog krsta u ovom gradu 200 paketa suvomesnatih proizvoda, koji će narednih dana biti podijeljeni socijalnim kategorijama.

Osim ovih paketa, dio suvomesnatih proizvoda biće dodijeljen i Narodnoj kuhinji u Trebinju, kao i ljudima koji su u stanju socijalne potrebe, a ukupna vrijednost donacije preduzeća "TDS Tarana" je 10.000 maraka.

Vlasnik ovog preduzeća Savo Tarana ističe da su već učestvovali u humanitarnim akcijama tokom ove pandemije, ali da su se odlučili i na ovaj poduhvat, svjesni da ima ljudi koji nemaju dovoljno hrane.

"S našim prijateljima smo donirali i sredstva za kupovinu jednog respiratora, jer je ovo situacija na koju niko ne može ostati imun i mora pomoći koliko ko može", rekao je Tarana.

Marica Tomović, sekretar Crvenog krsta Trebinje, zahvalila je na ovoj donaciji, istakavši da će ona mnogo značiti ljudima kojima je ovakva vrsta pomoći  potrebna.

Ranije su Crvenom krstu Trebinje pomoć za socijalno ugrožene kategorije donirale i firme "Violeta", "Leoplastik", "Miskin" i "Tropik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije