Društvo

Pratite nas na Google news

U Foči najviše zaraženih među radnicima rafting kampova

U Foči najviše zaraženih među radnicima rafting kampova
Foto: Ilustracija | Situacija nepovoljna: U Foči najviše zaraženih među radnicima raftinig kampova
N.N.

FOČA - Epidemiološka situacija u Foči i dalje je nepovoljna zbog rasta zaraženih i velikog broja kontakata sa prethodno registrovanim pozitivnim osobama, kažu u Domu zdravlja i dodaju da je među 28 zaraženih najviše radnika rafting kampova i njihovih kontakata.

Devedeset tri osobe se nalaze u kućnoj izolaciji i njihovo zdravstveno stanje je dobro. Prisustvo virusa korona potvrđeno je kod lica između 30 i 50 godina starosti, dok su starija lica i penzioneri trenutno najsavjesniji i pridržavaju se svih propisanih mjera, prenosi RTRS.

Opštinski štab za vanredne situacije zbog toga je pojačao kontrole rafting kampova.

"Posebna prijetnja što se tiče kampova jesu vozila odnosno prevoz do kampova do polazne tačke samog raftinga. Tako da su u obavezi svi vozači i putnici da poštuju propisane mjere prije svega nošenja maske i svođenja propisa da se u vozili svedu na broj na prihvatljivu i preporučenu mjere", kaže Slađana Arsenović, rukovodilac Regionalnog centra Foča, Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije