Društvo

Uprava OC "Jahorina" donirala polovinu plata kao podršku RS

Uprava OC "Jahorina" donirala polovinu plata kao podršku RS
Foto: N.N. | Uprava OC "Jahorina" donirala polovinu plata kao podršku RS

ISTOČNO SARAJEVO - Uprava Olimpijskog centra "Jahorina" donacijom polovine svojih plata, generalni direktor Dejan Ljevnaić i svi izvršni direktori, pružili su podršku Republici Srpskoj u borbi protiv pandemije virusa COVID-19, saopštili su iz OC "Jahorina"

"Odričući se polovine svojih plata, cjelokupan menadžment OC 'Jahorina' izdvojio je sredstva za sanaciju posljedica izazvanih korona virusom kako bi doprinio u zajedničkoj borbi svim građanima Republike Srpske, ali i izazvao sve privrednike i menadžere da učine isto", navodi se u saopštenju.

"Trenutno se nalazimo u teškoj situaciji, činjenica je da ne znamo kada će sve ovo biti gotovo i kolike će biti posljedice za cijeli svijet. Najmanje što možemo učiniti u ovakvim situacijama je da pružimo podršku jedni drugima, prvenstveno Vladi RS i svima koji rade danonoćno da bi se izborili s ovom pošasti. Ponosan sam na moj tim, jer se držimo zajedno i u teškim situacijama te apelujem na sve građane da budu disciplinovani i pridržavaju se svih mjera i propisa kako bismo kroz sve ovo prošli sa minimalnim posljedicama. Mi kao Olimpijski centar 'Jahorina' smo na raspolaganju svojim kapacitetima i pomoći ćemo kada god smo za to u mogućnosti. Svim našim zaposlenima smo isplatili ranije plate za mart kako bi imali sredstva dok su kod kuće. Nadamo se da će nam se u ovoj borbi pridružiti i pružiti podršku svi oni koji su u mogućnosti te da ćemo svojim primjerom inspirisati bar još nekoga", rekao je direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije