Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Aerodrom "Nikola Tesla": Letovi nisu otkazani

Aerodrom "Nikola Tesla": Letovi nisu otkazani
Foto: Ilustracija | Aerodrom "Nikola Tesla": Letovi nisu otkazani
N.N.

BEOGRAD - Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" rekli su da slijetanja na taj aerodrom nisu otkazana i da aerodrom normalno funkcioniše.

Ranije su mediji prenijeli da su, usljed guste magle, na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" slijetanja aviona koji dolaze iz Beča, Podgorice i Ljubljane bila otkazana, potvrđeno je za B92.net.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije