Ex -Yu

Anesteziolog: Da gledate što i mi, nabili biste te maske na "njonje"

Anesteziolog: Da gledate što i mi, nabili biste te maske na "njonje"
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Anesteziolog: Da gledate što i mi, nabili biste te maske na "njonje"
Tanjug

ZAGREB - Anesteziolog jedne zagrebačke bolnice, i sama zaražena virusom, objavila je na društvenim mrežama da mediji ne izvještavaju baš sasvim realno o stanju s krizom u vezi s koronom.

Onima koji misle da je korona zavjera je poručila:

"Da gledate što gledamo mi, nabili biste svi te maske na njonje i ne biste ih skidali šest mjeseci. I sjedili biste doma, umjesto po kafićima, rođendanima, krizmama i svadbama. Jer nikako da shvatite, da ako i ne ubije vas, ubiće vaše starije i slabije...", poručila je ova neimenovana doktorka čiji status je prenijela zagrebačka N1 tv.

Navela je da je situacija grozna, kako kaže, "baš grozna i za pacijente i za osoblje".

"Prenatrpana, depresivna, haotična, kritična, zabrinjavajuća svakodnevnica koja utiče na sve nas i profesionalno i privatno", napisala je.

Navela je da njene kolege i ona više ne broje smjene, da mnogi dežuraju po četiri-pet dana vikenda u mjesec dana i da imaju po šest dežurstava u dvije sedmice...

"Da vidimo bar tračak nade da će sve skoro proći, da će ljudi koje liječimo nakon par čarobnih lijekova 'skočiti' izliječeni, bilo bi lakše. Ovako... sve se više punimo, punimo i punimo... Što se više puni bolnica, to se više puni i intenzivna...", navela je.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije