Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Autobus pun afrodizijaka za oba pola

Autobus pun afrodizijaka za oba pola
Foto: N.N. | Autobus pun afrodizijaka za oba pola
Tanjug

PREŠEVO - Carinici su juče na prelazu Preševo u saradnji s policijom spriječili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrijednost preko 7.000 evra.

Prekršaj je otkriven prilikom ulazne kontrole autobusa makedonskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Struga - Kopar.

Prilikom susreta s carinikom oba vozača i svih 34 putnika su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga, ali je među putnim torbama u prtljažnom dijelu autobusa pronađen kartonski paket, za koji se kao vlasnik naknadno javio 37-godišnji makedonski državljanin.

U paketu je pronađeno 166 teglica od po 40 grama stimulativnog dijetetskog preparata turskog porijekla.

Putnik koji se javio kao vlasnik otkrivene robe, rekao je da ju je kupio u Tetovu s namjerom da je preproda u Italiji.

Prekršajni sud u Preševu je u hitnom postupku donio presudu kojom je makedonskom državljaninu izrečena novčana kazna od 856.000 dinara, koliko iznosi jednostruka vrijednost krijumčarene robe, dok su preparati trajno oduzeti i biće uništeni u skladu s propisima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije