Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Autom ubio taksistu i pobjegao

Autom ubio taksistu i pobjegao
Foto: Ilustracija | Autom ubio taksistu i pobjegao
Srna

VALJEVO - Taksista valjevskog "Gradskog taksija" nastradao je u selu Cariću u okolini ovog grada, kada je na njega dok je izlazio iz vozila naletio za sada nepoznati vozač, za kojim policija traga.

Zbog oštećenja na taksi vozilu i zadobijenih povreda, sumnja se da je nepoznati vozač noćas udario taksistu čiji su inicijali Z.N. /43/ u trenutku kada je izašao iz taksi vozila, nezvanično saznaje Radio-televizija Srbije.

Vozač je nakon toga pobjegao sa lica mjesta, a policija intenzivno traga za njim.

Tijelo taksiste pronađeno je u obližnjem kanalu, a istraga o ovoj nesreći je u toku.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije