Ex -Yu

Auto upao u kanal kod Kikinde, pored puta pronađeno ugljenisano tijelo

Auto upao u kanal kod Kikinde, pored puta pronađeno ugljenisano tijelo
Foto: Ilustracija | Automobil upao u kanal kod Kikinde, pored puta pronađeno ugljenisano tijelo

Ugljenisan leš muškarca čiji identitet još pouzdano nije utvrđen pronađen je danas u izgorjelom automobilu koji je upao u kanal pored puta Kikinda - Rusko Selo.

Pretpostavlja se da je stradao vlasnik automobila, a to je Kikinđanin (49) koji je bio sam u vozilu. Tragičan događaj policiji je prijavio jedan građanin koji je u kanalu primjetio vozilo, a tek prilikom uviđaja pripadnici policije su u ostatku automobila zatekli i izgorjelo tijelo čovjeka.

Iako se ovaj tragičan događaj dogodio, vjerovatno, prije podne, a možda čak i ujutro, primjećen je tek oko 13 sati i tada je prijavljen policiji

"Kanal je dosta dubok, oko tri metra, pa nije pregledan sa kolovoza. Prizor je bio jeziv, izgorjeli su i auto i vozač. Pretpostavlja se da je vozilo išlo od Kikinde prema Ruskom Selu, a vozač je, najvjerovatnije, izgubio kontrolu na prethodnoj krivini pa je prešao na drugu stranu kolovoza i sletio s puta u kanal", sazanaju Novosti od izvora bliskog istrazi.

Zasad nema drugih pouzdranih informacija o ovom slučaju. Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva, a tijelo nastradalog muškarca poslato je u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije