Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Bik pobjegao iz klaonice u Hrvatskoj

Bik pobjegao iz klaonice u Hrvatskoj
Foto: N.N. | Bik pobjegao iz klaonice u Hrvatskoj
N.N.

U popodnevnim satima u Kaštel Starom iz klaonioce je pobjegao bik.

Nesretnoj životinji se nikako nije svidio boravak u klaonici te predviđena sudbina pa je oko 17.20 sati pobjegao u pravcu Rudina.

Iz splitske policije potvrdili su portal 24sata.hr ovaj događaj te upozorili građane koji ugledaju bika da se ne približavaju nego odmah pozovu policiju na broj 192.

Pretpostavlja se da je pobjegao prema šumi iznad naseljenog dijela Rudina.

"Neće on gdje je buka od ceste i ljudi. Otići će on u brdo, u divlji, nenaseljeni dio. Ako ga i nađu, trebali bi ga poštedjeti kad je tako spretan i brz da pobjegne od smrtne presude. Nije on mesarima ni prvi ni zadnji, a opet ih je nadmudrio", navija za odbjeglu životinju Kaštelanin koji se javio novinarima, piše Slobodna Dalmacija.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije