Ex -Yu

Božić na molbu Vučića prekinula štrajk glađu

Božić na molbu Vučića prekinula štrajk glađu
Foto: Tanjug | Božić na molbu Vučića prekinula štrajk glađu

BEOGRAD - Narodna poslanica SNS-a Sandra Božić odlučila je večeras da ispoštuje molbu predsjednika stranke Aleksandra Vučića i prekine štrajk glađu koji je započela u nedjelju sa svojim stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem.

Božić je ispred skupštine rekla novinarima da teška srca donosi tu odluku, jer je borba u koju je ušla sa svojim stranačkim kolegom iskrena i da se tiče budućnosti Srbije.

Rekla je da po broju okupljenih pristalica SNS-a ispred skupštine, kojih je prema njenim procjenama, bilo više od 6.000, Srbija spada u red pristojnih zemalja i ne prihvata nikakve fasističke pojave.

Apelovala je ponovo na tužilaštvo da reaguje u slučaju napada koji je okarakterisla kao pokušaj ubistva poslanika Marijana Rističevića po naredbi Dragana Ðilasa.

"Ispoštovaću molbu svog strančkog šefa i prekinuću štrajk glađu, iskreno solidarisaću se sa kolegom Martinovićem, potrudiću se da učestvujem što više u njegovoj borbi koliko god ona trajala, a napominjem da nam je zaista bitno da institucije u ovoj državi reaguju i rade onako kako bi to trebalo da rade po Ustavu i zakonima", kazala je Božić i dodala da nezavisno sudstvo treba vratiti tamo gdje mu je i mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije