Ex -Yu

Braća osumnjičena da su nasmrt pretukla muškarca

Braća osumnjičena da su nasmrt pretukla muškarca
Foto: Ilustracija | Braća osumnjičena da su nasmrt pretukla muškarca

PODGORICA - Crnogorska Uprava policije saopštila je da je uhapsila braću M.B. (62) iz Podgorice i M.B (52) iz Kolašina za koje se sumnja da su pored seoskog puta u Redicama kod Kolašina tupim tvrdim predmetima ubila R.B. (61) nakon kraće rasprave.

Tijelo R.B. pronađeno je u nedjelju oko 6.50 časova pored puta u selu Redice, opština Kolašin, što je prijavljeno Dežurnoj službi odjeljenja bezbjednosti Kolašin.

Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj, uz učešće službenika forenzičkog centra, kao i obducenta Kliničkog centra i uviđajem je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja", saopšteno je iz crnogorske policije.

Policija navodi da su izuzeti tragovi sa mjesta događaja koji su upućeni u forenzički centar radi vještačenja, a tijelo R.B. upućeno je u Klinički centar radi obdukcije.

Sumnja se da su braća M.B. i M.B, nakon kraće rasprave, lišila života R.B. udarcima tvrdim i tupim predmetom u glavu, saopšteno je iz crnogorske policije.

Osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su izvršili ubistvo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije