Ex -Yu

Brutalno ubistvo u Srbiji: Ljubavniku odsjekla ruke i noge, a polni organ ispekla

Brutalno ubistvo u Srbiji: Ljubavniku odsjekla ruke i noge, a polni organ ispekla
Foto: Ilustracija | Brutalno ubistvo u Srbiji: Ljubavniku odsjekla ruke i noge, a polni organ ispekla

Žena M. B. (33) osumnjičena je da je brutalno ubila ljubavnika P. P. (67) u svom domu u selu nedaleko od Knića u Srbiji. Žena je navodno nakon likvidacije raskomadala tijelo, isjekla i njegov spolni organ i ispekla ga u šporetu! Motiv ovog ubistva je, kako se sumnja, koristoljublje pošto je M. B. navodno godinama bila u vezi s P. P. i od njega uzimala novac.

Potrošio ušteđevinu

Prema riječima sagovornika iz istrage, policija ima i svjedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu osumnjičene.

"M. B. je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od P. P., a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela nisku stolicu i nekoliko puta udarila čovjeka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mjesta ", kaže sagovornik iz istrage.

M. B. se sumnjiči da je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, da bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vrijeme je, navodno, leš raskomadala u nekoliko dijelova.

"Sjekirom je odsjekla ruke i noge, a spolni organ isjekla nožem i ispekla ga u peći na drva. U međuvremenu se nastavila iživljavati nad lešom, o koji je gasila cigarete", dodaje sagovornik.

Tražila pomoć od oca

Kada je stigao u njen dom, otac osumnjičene bio je šokiran prizorom koji je zatekao.

- Krvi je bilo na sve strane, a nesretni čovjek je ležao na tepihu bez ekstremiteta. M. B. je preklinjala oca da joj pomogne da sakriju tijelo P. P., ali on nije htio biti saučesnik u zločinu, već je odmah pozvao policiju - navodi izvor.

(Srbijadanas.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije