Ex -Yu

Ćiro ostao bez 20.000 evra i malog arsenala oružja

Ćiro ostao bez 20.000 evra i malog arsenala oružja
Foto: Ilustracija | Ćiro ostao bez 20.000 evra i malog arsenala oružja

Tužan sam i jadan. Uzeli su ženin jako vrijedan prsten koji sam joj kupio u Parizu nakon što smo osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj, rekao je Miroslav Ćiro Blažević nakon pljačke vikendice.

“Smršavjela je i da joj ne padne s prsta stavio sam ga u sef. I j...t ga. Ukrali su mi i pištolj koji mi je 1994. godine poklonio tadašnji ministar obrane Gojko Šušak,”, kazao je Blažević za 24sata.hr.

Da je opljačkan, saznao je u srijedu od svojeg domara koji je obilazio vikendicu u Kraljevici.

Odmah je, kaže, dojurio, a policija je do dugo u noć radila uviđaj

“Ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže. Znali su da se u zidu iza ormara nalazi sef. Najprije su ga cijelog pokušali iskopati, a kako nisu uspjeli, u podrumu su među priborom pronašli bor mašinu i obavili posao. Iz sefa su mi uzeli uspomene od kojih sam živio, koje mi puno znače, je** im mater”, praskao je Ćiro glasom u kojem mu se miješaju ljutnja, ogorčenost, ali i tuga.

Iako tek kaže da su mu uzeli dosta novca iz sefa, 24sata.hr saznaje da je Ćiro ostao bez gotovo 20.000 evra. A osim pištolja s posvetom Gojka Šuška, za koji je emotivno vezan, Ćiro je ostao i bez Glocka te PHP-a (prvog hrvatskog pištolja), oba kalibra devet milimetara, te pištolja Walter kalibra 7,65 milimetara. U ukradenom pravom malom arsenalu nalazile su se i lovačke puške Winchester i Browning. Ćiro je priznao da je strastveni kolekcionar.

“Nikad nisam pucao niti išao na gađanje, ali volim sakupljati oružje. Odnijeli su sve, ostavili samo nešto malo metaka. To je djelo profesionalaca, nisu to sitni lopovi”, nervozno govori Ćiro.

Na pitanje jesu li ukradene stvari i njegova vikendica osigurane, Ćiro se lupi po čelu, otpuhne, pa kaže:

“Nisu, dijete drago, jer sam budala. Ja sam čovjek iz naroda, mislio sam da me ljudi vole i da me neće nitko ići pljačkati. Ali eto, za..... sam se. Istina, znali su mi neki sitni lopovi provaliti, tražili su dresove. Ali ovi su opaki i mogu im samo poručiti: J*** vam ja mater”, ljuti se Ćiro.

Nada se da će drage predmete vratiti.

POVEZANA VIJEST:

Opljačkana vikendica Ćire Blaževića

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije