Ex -Yu

Dačić: Mijatović imao i epileptične napade

Dačić: Mijatović imao i epileptične napade
Foto: Nezavisne/Arhiva | Dačić: Mijatović imao i epileptične napade

Đorđe Mijatović, brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića ubijen je juče u Beogradu, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukla dvojica huligana u dječijem parku na Voždovcu.

„Sinoć oko 18-19h policija je dobila poziv da je došlo do neke tuče, otišla je na adresu na opštinu Voždovac, zatekla je povređenog sa suprugom. Odvezen je u Uregentni i tamo je preminuo“, izjavio je Dačić.

Ministar unutrašnjih poslova objasnio je da se Mijatovićev sin prethodno žalio da mu je oteta lopta, i da je imao problem sa dvojicom muškaraca. Mijatović je zatim otišao do njih, i nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli.

Dačić je naglasio da se utvrđuje da li je preminuo od posljedica udaranja.

„Utvrdiće obdukcija, ljekari kažu da je imao i neke epileptične napade“, naveo je, prenosi Nedeljnik.rs.

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obavještenja u vezi sa nemilim događajem nakon kojeg je Mijatović preminuo.

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvijetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavijetšena o daljem postupanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije