Ubistvo brata Vojina Mijatovića

Ovo su ključni svjedoci u slučaju stravičnog ubistva Đorđa Mijatovića

BEOGRAD - U slučaju stravičnog ubistva Đ. M. (40) u dječjem parku na Voždovcu, kako se nezvanično saznaje, dvije žene su ključni svjedoci.

Predao se drugi osumnjičeni za ubistvo Đorđa Mijatovića

BEOGRAD - Drugi osumnjičeni za ubistvo Đorđa Mijatovića, brata potpredsjednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, se predao policiji.

Evo za šta će odgovarati maloljetnik koji je tukao Mijatovića

BEOGRAD - Odeljenje za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zatražilo je danas od Višeg suda pritvor za mololetnika (16) koji je nasmrt pretukao Đ. M. (40).

Drugi napadač na Mijatovićevog brata poslao poruku preko majke

BEOGRAD – Drugi napadač na Đorđa Mijatovića, brata popredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića poručio je da će se predate u toku dana.

Komšije otkrile šta je Đorđe Mijatović rekao mladićima prije smrti

BEOGRAD - Čuli smo da je u bolnici umro komšija. Poslednji put sam ga videla i čula juče kada se obratio mladićima: "Ne dirajte mi dete".

Šta je utvrdila obdukcija Đorđa Mijatovića

BEOGRAD - Kao što je i najavljeno, izvršena je obdukcija tijela Đorđa Mijatovića, brata federalnog ministra Vojina Mijatovića.

Objavljen snimak huligana koji bježe nakon napada na Mijatovića (VIDEO)

BEOGRAD - N1 je došao u posed snimka incidenta u naselju Medaković u Beogradu, a prikazujemo dio kada huligani bježe nakon napada na Đorđa Mijatovića, koji je kasnije u toku večeri preminuo u Urgentnom centru.

Dačić: Mijatović imao i epileptične napade

Đorđe Mijatović, brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića ubijen je juče u Beogradu, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Oglasio se Vojin Mijatović: "Putuj, brate moj, na neko lepše mesto"

BEOGRAD - Vojin Mijatović, potpredsjednik Vlade Federacije BiH, oglasio se o ubistvu mlađeg brata Đorđa, koji je stradao u Beogradu.

Novi detalji o smrti brata ministra Mijatovića

BEOGRAD - Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Vojina Mijanovića, koji je preminuo sinoć poslije prijema u beogradski Urgentni centar, kako beogradski mediji saznaju, najvjerovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

Oglasilo se Više javno tužilaštvo u Beogradu o ubistvu Đorđa Mijatovića

BEOGRAD – Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke u vezi sa događajem u kome je, kako pišu mediji, ubijen Đorđe Mijatović (37), brat Vojina Mijatovića, potpredsjednika Vlade Federacije BiH.

Brat Vojina Mijatovića nasmrt pretučen u parku, izašao da zaštiti sina

BEOGRAD - U Urgentnom centru u Beogradu sinoć je preminuo Đorđe Mijatović (37) nakon svađe i tuče u dječijem parku na Voždovcu, saznaje "Telegraf.rs".

Ubijen brat ministra Vojina Mijatovića

BEOGRAD – U Beogradu je danas u poslijepodnevnim satima u Beogradu ubijen mlađi brat Vojina Mijatovića, potpredsjednika Vlade Federacije BiH i federalnog ministra.