Ex -Yu

Dačić: Očekujem bolje rezultate nego na prošlim izborima

Dačić: Očekujem bolje rezultate nego na prošlim izborima
Foto: Tanjug | Dačić: Očekujem bolje rezultate nego na prošlim izborima

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova i predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas nakon što je glasao na svom biračkom mjestu da očekuje da će izbori proteći u demokratskoj atmosferi, da će doprinijeti političkoj stabilnosti Srbije u narednom periodu i da očekuje da će koalicija SPS-JS ostvariti bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima.

"U ime naše koalicije očekujem bolji rezultat nego na prošlim parlamentarmim izborima, odnosno očekujem da građani Srbije daju odgovor na pitanje da li podržavaju ono što sam radio ja kao lider koalacije i Dragan Marković Palma i svi drugi koji se nalaze na našoj listi i to će biti glavni putokaz za nas u nekom narednom periodu", poručio je Dačić.

On je dodao da Srbiju očekuju teška vremena i da se shodno tome praktično već od sutra moraju okrenuti rješavanju važnih državnih pitanja.

"Zato su ovi izbori važni u cilju jačanja političke stabilnosti, a nema političke stabilnosti bez jakih političkih faktora koji čine vladu i bez stabilne parlamentrane većine.Tako da u tom smislu očekujem rezultate na ovim izborima", rekao je Dačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije