Ex -Yu

Detalji obračuna u Subotici: Izboli se zbog propalog ugovorenog braka

Detalji obračuna u Subotici: Izboli se zbog propalog ugovorenog braka
Foto: Ilustracija | Detalji obračuna u Subotici: Izboli se zbog propalog ugovorenog braka

Nezapamćen krvavi obračun više zavađenih porodice koji se u srijedu odigrao na subotičkoj buvljoj pijaci šokirao je i uznemirio građane.

Neki od svjedoka kažu da ne pamte nešto slično i dodaju da je ranije dolazilo do koškanja i tuča uglavnom zbog neraščiščenih računa oko robe i novca, ali se nije potezalo oružje.

U sukobu učestvovalo je više porodica, a sve je počelo žestokom svađom koja je prerasla u fizički obračun u kom je B.B. (62) izboden na smrt, a F.B. (55) je ranjen.

U međuvremenu je, kako kažu u MUP-u, rodbina ubijenog čovjeka, kao i dio učesnika u tuči sa pijace, došao u bolnicu, gdje je ponovo došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje krvavom obraču prethodila je ljubavna drama i svađa oko mlade. Naime djevojka, kojoj su roditelji ugovorili brak, nije željela da se uda za momka kog su joj izabrali, već je pobjegla sa drugim mladićem, prenosi "Kurir".

Njena porodica je pobjesnila kada je to saznala, pa su se organizovali i krenuli na buvljak da se obračunaju sa  momkom koji ju je "ukrao". Nažalost sjevnuli su noževi i sve se završilo tragično po B.B., a  osumnjičeni za ubistvo F.B. je ranjen i hospitalizovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije