Ex -Yu

Direktor zagrebačke bolnice se izvinio zbog žurke: Namjera je bila plemenita

Direktor zagrebačke bolnice se izvinio zbog žurke: Namjera je bila plemenita
Foto: Screenshot/YouTube | Direktor zagrebačke bolnice se izvinio zbog žurke: Namjera je bila plemenita

ZAGREB - Direktor zagrebačke kovid bolnice Dubrava, Ivica Lukšić, izvinio se javnosti zbog video snimka, koji je šokirao Hrvatsku i region, a na kojem je zabava zaposlenih u toj medicinskoj instituciji, riječima da se, "eto, jedna plemenita namjera pretvorila u neprimjerenu situaciju".

"Jedna topla ljudska namjera pretvorila se u totalno neprimjerenu situaciju. Osoblje je htjelo da iznenadi koleginicu koja nakon 25 godina iz bolnice ide u Njemačku", rekao je Lukšić u emisii Otvoreno hrvatskog Javnog servisa HRT.

Lukšić kaže da su oni svjesni svog propusta i mrlje koju su stavili na sve zaposlene koji vrijedno rade od prvog dana pandemije.

"To je loše i teško popravljivo. Oni su se izvinili i zajedno se sa njima izvinjavamo se cijeloj javnosti", kazao je Lukšić, koji je ponovio da mu je čudno to što je snimak sa te zabave prvo dospio u medije.

"Problem je da se to održalo, ali održalo se izvan prostora kovid bolnice, u sobi za odmor osoblja. Održalo se nešto što nije smjelo da se održi u okviru bolnice", rekao je Lukšić i ponovio da je njihova namjera sigurno bila plemenitija od nastale situacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije