Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu

Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu
Foto: Facebook | Djevojčica iz Obrenovca nađena u Požarevcu
N.N.

Šesnaestogodišnja djevojčica iz Obrenovca koja je nestala u ponedjeljak u jutarnjim satima na putu ka školi, nađena je u Požarevcu.

"Djevojčica je uprava pronađena u Požarevcu, živa i zdrava. Trenutno je u policiji, daje izjavu", piše na Facebook nalogu sa kojeg je ranije podijeljen apel za pomoć u potrazi.

Sa istog naloga upućena je i zahvalnost svim akoji su pomogli i podijelili apel.

Prema nezvaničnim informacijama, telefon djevojčice je bio lociran juče oko 17.30 u Požarevcu.

Mediji su ranije naveli i da se na Facebooku, ispod objavljene fotografije nestale djevojčice, u komentarima javila osoba koja tvrdi da ju je vidjela u Požarevcu.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije