Ex -Yu

Djevojka poginula, momak teško povrijeđen: Zajedno stali na prugu ispred voza

Djevojka poginula, momak teško povrijeđen: Zajedno stali na prugu ispred voza
Foto: Ilustracija | Djevojka poginula, momak teško povrijeđen: Zajedno stali na prugu ispred voza

LOZNICA - Teretni voz na dionici Ruma - Brasina noćas je usmrtio Draganu Vasić(25) iz Straže, teško povrijedio Željka Lazarevića(24) iz Novog Sela i nanio lakše povrede maloljetnoj djevojčici, saznaju "Novosti". Nesreća se desila kod sela Straže, u lozničkom kraju, dvadesetak minuta iza ponoći.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici je rečeno "Novostima" da su došli do informacija da su se "dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili".

Zoran Nestorović, v.f. Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici kaže da je naložena obukcija tijela nastradale djevojke, a mladić je u teško stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu. Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

"Pacijent je primljen oko tri sata iza ponoći u Urgentni centar naše ustanove i zbrinut je u jedinici intenzivne nege", kaže Dragana Vasiljević, portarolka Opšte bolnice u Loznici.

On je van životne opasnosti. U pitanju su ortopedske povrede, ima dva preloma. Radi se na preciznom dijagnostikovanju njegovog stanja, kako bi se utvrdilo šta je sve potrebno da se učini za njegovo valjano i potpuno zbrinjavanje.

Lakše povrede dobila je i maloljetna djevojčica koja nije bila na pruzi sa Draganom i Željkom, već nedaleko od njih kraj pruge. Nema potpunih informacija kako je povrijeđena, pa se i to provjerava. 

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije