Ex -Yu

Tuzlak osumnjičen da je na smrt pretukao pastorka

Tuzlak osumnjičen da je na smrt pretukao pastorka
Foto: N.N. | Državljanin BiH osumnjičen za brutalno ubistvo dječaka

TUZLA, PODGORICA - Nermin Šišić (28) iz Tuzle osumnjičen je da je u Podgorici na smrt pretukao petnaestomjesečnog pastorka P.J.

Osim tog bh. državljanina, crnogorska policija uhapsila je i dječakovu majku, odnosno Šišićevu nevjenčanu suprugu Jelenu Jovović (34).

Crna Gora je od danas u šoku. Iz minute u minut iz Podgorice stižu frapirajući podaci. Šišić je, po pisanju crnogorskih medija, osumnjičen da je duže vrijeme zlostavljao dječaka. Dječak je u bolnicu primljen bez srčane akcije.

Iako je bio reanimiran i ljekari su se borili za njegov život, juče ujutru je podlegao povredama na odjeljenju Dječje bolnice Kliničkog centra Crne Gore.

Majka i očuh djeteta su danas u 13 sati sprovedeni u Više državno tužilaštvo da bi ih saslušao tužilac. Nakon obdukcije tijela djeteta znaće se kakve su mu povrede nanesene. Njegova majka osumnjičena je za kršenje porodičnih obaveza.

Jovovićeva je navodno rekla ljekarima i policiji da je dijete prije mesec dana palo i da su odatle modrice po glavi i tijelu, te je tvrdila da su mu tako i zubi polomljeni.

To je, spekuliše se, podgrijalo dodatnu sumnju kod policije, ali i to što je na pitanje ko je otac djeteta odgovorila: "Neznani junak."

Sve ovo, a najviše povrede, za koje je ustanovljeno da nisu nastupile tokom pada, već zbog prebijanja, policajcima je bilo više nego dovoljno da privedu dječakovu majku i njenog partnera.

"Tuzlak N.Š., koji boravi u Podgorici, već duže je fizički zlostavljao maloljetnog sina nevjenčane supruge J.J. Ona je zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze, usljed čega je dijete zadobilo teške povrede opasne po život, od kojih je u ponedjeljak ujutru preminulo na odjeljenju Dječje bolnice Kliničkog centra Crne Gore", ističe se u saopštenju crnogorske policije.

Jučerašnji početak saslušanja dvoje osumnjičenih je kasnio, jer osumnjičene, navodno, niko od advokata nije želio da brani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije