Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Grabar-Kitarović na početku kampanje zapjevala Tompsonove pjesme

Grabar-Kitarović na početku kampanje zapjevala Tompsonove pjesme
Foto: Instagram | Grabar-Kitarović na početku kampanje zapjevala Tompsonove pjesme
Tanjug

ZAGREB - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović započela je tačno u ponoć svoju predizbornu kampanju u Dražicama, mjestu u opštini Jelenje, u kojoj je rođena.

Predsjednica Hrvatske je na radost okupljenih i zapjevala, a na repertoaru je bila i jedna od pjesama proustaškog pjevača Marka Perkovića Tompsona, prenio je B92.net.

U Hrvatskoj je i zvanično počela izborna kampanja za predsjednika Hrvatske. Državna izborna komisija potvrdila je 11 kandidata, koji će se naći na izbornoj listi kandidata u nedjelju 22. decembra.

Komisija je kao nepotpunu odbacila listu nezavisnog kandidata Slobodana Midžića, koji je, umjesto neophodnih 10.000 potpisa podrške, podnio samo jedan, i to svoj.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije