Ex -Yu

Gračanica: Opljačkana porodica Petrović

Gračanica: Opljačkana porodica Petrović
Foto: RADIO KiM | Gračanica: Opljačkana porodica Petrović

GRAČANICA - U Gračanici je sinoć opljačkana kuća Stojana Petrovića. Nepoznati počinioci su u kuću Petrovića upali kroz prozor i odnijeli 700 evra i zlato u vrijednosti od oko 450 evra, javlja RTV Gračanica.

Članovi porodice su rekli da sve učestalije pljačke plaše i zabrinjavaju sve mještane u opštini Gračanica i da se ovakvim događajima mora stati na kraj.

“Pri povratku kući zatekli smo razbijeno staklo na prozoru od spavaće sobe, otvoren ormar, pobacane kutije od nakita, a onda smo ustanovili da je nestao novac i zlatni nakit. Pozvali smo policiju, došli su i izvršili uviđaj. Uplašeni smo i istraumirani, nerijetko ostavljamo kuću zaključanu, i poslije ovoga, pitamo se šta bi još moglo da se desi”,rekao je Stojan Petrović.

Porodicu Petrović je poslije policijskog uviđaja posjetio i predsjednik opštine Gračanica Srđan Popović.

“Ovo je još jedna u nizu pljački, i nažalost i u ovim prazničnim danima mještani nemaju mira. Insistiraću da već sutra održimo sastanak sa predstavnicima Kfora i policije, jer ovo mora da prestane. Ovo je već treća pljačka, niko od mještana naše oštine ne smije da bude šikaniran, smatram da policija mora i preventivno da djeluje, a na nama je takođe da insistiramo da institucije koje se bave bezbejdnošću rade svoj posao”, rekao je Popović.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije