Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Građanima dodijali protesti taksista, izbili incidenti

Građanima dodijali protesti taksista, izbili incidenti
Foto: Tanjug | Građanima dodijali protesti taksista, izbili incidenti
Tanjug

BEOGRAD - Tokom današnjeg protesta taksista u centru Beograda došlo je do prvih incidenata na ulicama, a Tanjug javlja da je policija privela dvije osobe, zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako su prenijeli pojedini mediji, do hapšenja je došlo kod Vlade Srbije, a jedan od privedenih je taksista.

Na Savskom trgu, revoltirani blokadom tog dijela grada i paralisanjem javnog gradskog prevoza, putnici koji su čekali autobuse i tramvaje izašli su na kolovoz i - blokirali taksiste.

"Blic" prenosi da je skoro pola sata vladao "totalni haos", da je bilo grubih riječi sa obje strane, te da je situacija bila na ivici masovne tuče na prostoru između bivše Glavne željeznicke stanice i zgrade Pošte.

Najveća gužva je na Trgu Slavija, koji je potpuno blokiran, a saobraćaj je usporen i na Trgu Nikole Pašića, Autokomandi, potezu od Nemanjine do Željezničke stanice.

Veći dio centra Beograda bio je blokiran.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije