Ex -Yu

Gužva na Batrovcima, na izlaz iz Srbije čeka se tri časa

Gužva na Batrovcima, na izlaz iz Srbije čeka se tri časa
Foto: Arhiva/Ilustracija | Gužva na Batrovcima, na izlaz iz Srbije čeka se tri časa
Tanjug

BEOGRAD - Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka između 30 i 180 minuta, saopštilo je večeras JP ''''Putevi Srbije''''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na istom graničnom prelazu, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, a na ulazu, zadržavanje za istu kategoriju vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Špiljani, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na izlazu, zadržavanje za istu kategoriju vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na ulazu, za putnička motorna vozila je 60 minuta, na izlazu 90 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije