Ex -Yu

HDZ-ovci imaju švedski sto, SDP-ovci jedu burek

HDZ-ovci imaju švedski sto, SDP-ovci jedu burek
Foto: 24sata.hr | HDZ-ovci imaju švedski sto, SDP-ovci jedu burek

U Hrvatskoj je i toku izborna noć, a štabovi predsjedničkih kandidata željno iščekuju rezultate izbora, a to je lakše iz hranu.

Laganija hrana nakon tek završenih praznika u Hrvatskoj tokom kojih se jelo više nego inače, nije bila na meniju u stožeru Kolinde Grabar Kitarović, pa je za članove stranke, pristalice i ostale goste bio pripremljen bogat švedski stol, koji je, ako je suditi po izboru, trebala biti pobjednička trpeza.

Na stolu su bila ponuđena brojna hladna predjela, pršut, kulen, razne vrste sireva, hladne i tople salate uključujući francusku, mlada kapulica, peciva brioche, a objava izlaznih anketa koje nikako nisu išle u korist HDZ-a i koje su izazvale konsternaciju u štabu i potop atmosfere, nisu spriječile goste da brzo nakon 19.00 ispred švedskog stola stvore ogroman red, javlja 24sata.hr.

Osim hladnih predjela, bio je tu i veliki izbor glavnih jela, među kojima se posebno isticao svinjski but, kojeg su konobari neumorno rezali i koji je dosta brzo 'planuo'. Nekoliko vrsta kobasica takođe su bili u ponudi, šunka u hljevu koja je isto tako bila veliki hit među gostima, razne vrste tjestenina, te veliki izbor kolača ostalih deserta, navodi 24sata.hr.

S druge strane, u Tvornici gdje je bio štab Zorana Milanovića, pristalice, SDP-ovce i goste dočekao je samo burek, ali je brzo pojeden.

Foto:24sata.hr
Foto:24sata.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije