Ex -Yu

Hapšenje bezbjednosno interesantnih osoba u Podgorici

Hapšenje bezbjednosno interesantnih osoba u Podgorici
Foto: Ilustracija | Hapšenje bezbjednosno interesantnih osoba u Podgorici

PODGORICA - Podgorička policija pretresla je na devet lokacija prostorije i stanove koje koriste članovi kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantne osobe i tom prilikom uhapsila lice osumnjičeno za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšeni muškarac čiji su inicijali M.Š (66) će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Prilikom pretresa pronađen je i oduzet okvir od pištolja sa municijom, zaštitni prsluk-pancir, oko 20.000 evra, doboš za automatsko oružje, kao i određeni broj sredstava za komunikaciju sa visokim stepenom kriptozaštite.

Iz policije navode da je pronađen i određeni broj lap-top i tablet uređaja, usb memorija, laserski nišan, dva sata marke "Roleks", uređaj za snimanje DVR, GSP traker za kretanje i lociranje i ugovor o novčanoj pozajmici zaključen na iznos od 105.000 evra.

Policija je na devet lokacija pretresla prostorije i stanove koje koriste članovi kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantne osobe čiji su inicijali V.S. (31), S.S. (28), R.S. (35), B.V. (31), M.Š. (66), M.Š. (32), M.Š. (34), N.Š. (28) i B.V. (33).

Oduzeti predmeti biće proslijeđeni na vještačenje u Forenzički centar Danilovgrad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije