Ex -Yu

Hrvatica pozvala policiju, pa zaradila prijavu

Hrvatica pozvala policiju, pa zaradila prijavu
Foto: Pixabay | Hrvatica pozvala policiju, pa zaradila prijavu

SALCBURG - Državljanka Hrvatske, stara 27 godine, prije par dana je policiji u austrijskom Mitersilu prijavila napad, ali epilog prijave je više nego neobičan: ona i njen cimer su dobili prijave, a njen dečko je priveden.

Naime, kako prenosi Fenix magazine, policijski službenici iz Mitersila, došavši po prijavi 27-godišnje Hrvatice koja je prijavila da ju je dečko napao, pronašli su u stanu malu, kućnu laboratoriju za uzgoj kanabisa, uključujući rasvjetu i ventilacione sisteme, kao i biljku kanabisa.

A, sve je počelo po prijavi da je 32-godišnji Hrvat iz ljubomore teško povrijedio i napao svoju 27-godišnju djevojku. Ali, kada je policija izašla na uviđaj, policijski službenici su iz stana osjetili jak miris kanabisa i to čim je djevojka, koja je i prijavila napad, otvorila vrata stana.

U spavaćoj sobi i špajzu stana konačno je otkrivena i privremeno oduzeta oprema za uzgoj indijske konoplje te biljka indijske konoplje i drugi pribor za opojne droge. S jedne strane, 32-godišnji Hrvat priznao je uzgoj i promet opojnih droga, a samo je djelomično priznao napad na djevojku. Uhapšen je po nalogu salcburškog javnog tužioca i sproveden u istražni zatvor.

S druge strane, 27-godišnjakinja Hrvatica i njen 21-godišnji cimer, takođe iz Hrvatske, prijavljeni su zbog korištenja opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije