Ex -Yu

Incident u Beranama, demoliran automobil navijača iz Plava

Incident u Beranama, demoliran automobil navijača iz Plava
Foto: N.N. | Incident u Beranama, demoliran automobil navijača iz Plava

Na utakmici Crnogorske fudbalske lige (CFL) između Jezera i Budućnosti, koja je juče odigrana u Beranama, desilo se incident kada je nekoliko huligana vrijeđala članove ekipe iz Plava, da bi nakon toga i demolirali automobil jednom od navijača kluba iz Plava, prenose tamošnji mediji.

Policija je brzo otkrila vinovnike incidenta, a tim povodom danas se oglasio i predsjednik opštine Plav Mirsad Bajraktarević.

"Kao predsjednik opštine koja je služila kao primjer kroz vijekove i bila slika multietničkog i multinacionalnog sklada, opštine koja je položila najteže ispite tokom 90-tih godina najoštrije osuđujem jučerašnje nemile događaje, koji su se desili na gradskom stadionu u Beranama", kazao je on.

On je pohvalio munjevitu rekaciju nadležnih institucija u otkrivanju indetiteta vinovnika jučerašnjeg nemilog događaja i izrazio nadu da će isto tako veoma brzo doći do pravosnažnog epiloga ovog procesa.

"Duboko sam uvjeren da ovakvi ispadi pojedinaca neće narušiti multinacionalni i multietnički sklad kojim smo se mogli kao država pohvaliti nakon sticanja nazavisnosti", navodi se u saopštenju.

On je dodao da će Opština Plav "kao institucija svih njenih građana iznaći način da našem sugrađaninu pomogne u saniranju štete koja je nastala vandalskim činom demoliranjem automobila u njegovom vlasništvu", zaključio je Bajraktarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije