Ex -Yu

Iznervirani Pupovac održao "žestok" govor u hrvatskom Saboru

Iznervirani Pupovac održao "žestok" govor u hrvatskom Saboru
Foto: Screenshot | Iznervirani Pupovac održao "žestok" govor u hrvatskom Saboru

ZAGREB - Poslanik hrvatskog Sabora Milorad Pupovac održao je govor na sjednici na kojoj se raspravljalo o vjerodostojnosti potpisa za referendum.

Radi se o referendumu koji želi da organizuje inicijativa "Narod odlučuje", kojim se želi incirati promjena izbornog zakona.

Kako su prenijeli hrvatski mediji, Pupovac je, isprovociran prethodnim govornicima, pobjesnio i "počastio" svoje kolege "ne baš lijepim titulama".

"Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da niko ništa nije rekao, a sve veliki hrišćani, sve veliki katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pe**ri, Srbi i ne znam ko drugi. A ko ih ugrožava? Oni sami, neostvareni, neiživljeni pe**ri. U moralnom i svakom drugom smislu te riječi. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im nisu Srbi, koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe, problem, problem su oni sami. Ne znam ko su, šta su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su juče pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Briselu. A sebe nikako da pogledaju tamo gdje treba, u očima drugih ili u ogledalu", naveo je Pupovac.

Dodao je i da "svaka hulja danas može da se poziva na volju naroda".

"Zato nam jeste tako kako nam jeste i biće tako sve dok narod ne prozre te hulje", rekao je Pupovac, prenosi "B92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije