Ex -Yu

Kolinda Grabar-Kitarović u bolnici: "Ova je bilo nužno"

Kolinda Grabar-Kitarović u bolnici: "Ova je bilo nužno"
Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović | Kolinda Grabar-Kitarović u bolnici: "Ova je bilo nužno"

ZAGREB - Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javila se putem svog Facebook profila nakon izvršene operacije.

"Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s mijelopatijom i radikulopatijom. Riječ je o cervikalnoj diskektomiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

Ponajprije hvala cijelom medicinskom timu na čelu s prof.dr sc. Miroslavom Vukićem i osoblju Neourokirurgije KBC Rebro na njihovoj skrbi.

Hvala i Specijalna Bolnica Sv. Katarina i Radiochirurgia Zagreb, svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji već godinama brinu o stanju moje kralježnice i ozljedama ruke i ramena.

Hvala obitelji, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali napraviti pripreme za oporavak kod kuće.

Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve.

Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i općenito pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prinijeti žlicu ustima...

Sad slijedi duži oporavak u kojem se oslanjam na potporu obitelji, prijatelja i svih dobrih ljudi.

Svima želim svako dobro, zdravlja i snage, posebno svim djelatnicima u hrvatskom zdravstvu koji daju sve od sebe kako bi nas zaštitili i liječili, napose u ova neobična vremena", napisala je Kolinda.

Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Субота, 12. септембар 2020.

Vućić poželio brz oporavak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poželio je bivšem hrvatskom predsjedniku Kolindi Grabar-Kitarović brz oporavak nakon operacije.

"Želim Vam brz oporavak i dobro zdravlje", napisao je Vučić na Facebooku kao komentar objave u kojoj je Kitarovićeva navela kako se osjeća u bolnici nakon operacije diskus hernije na vratnom dijelu kičme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije