Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Krivokapić danas očekuje odgovornost od svih koji su pobijedili

Krivokapić danas očekuje odgovornost od svih koji su pobijedili
Foto: Facebook | Krivokapić danas očekuje odgovornost od svih koji su pobijedili
Srna

PODGORICA - Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić poručio je da očekuje od svih koji su pobijedili na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori da danas pokažu odgovornost jer je siguran da narod koji je glasao za njih nema razumijevanje za pojedinačne interese.

"Očekujem od svih koji su iznijeli ovu istorijsku pobjedu da pokažu odgovornost, jer sam siguran da oni koji su glasali za nas nemaju razumijevanje za pojedinačne interese bilo koga od nas", istakao je Krivokapić.

On je na svojoj "Fejsbuk" stranici naveo da građani Crne Gore i ne trebaju da imaju razumijevanja jer su s mukom u neravnopravnoj borbi pobijedili jedan retrogradni režim.

"Zato se nadam da ćemo danas svi imati svijest o tome da nam valja pred narod izaći", poručio je Krivokapić.

Konstitutivna sjednica novog saziva Skupštine Crne Gore, na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik parlamenta, biće održana danas.

Dnevnim redom sjednice predviđeno je utvrđivanje broja potpredsjednika i izbor potpredsjednika parlamenta. Poslanici bi trebali da izaberu predsjednika i članove Administrativnog odbora crnogorske Skupštine. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije