Ex -Yu

Luka Bojović stigao u Beograd

Luka Bojović stigao u Beograd
Foto: Arhiva | Luka Bojović stigao u Beograd

BEOGRAD - Luka Bojović poslije 12 godina stigao je u Beograd iz Španije.

Mjere bezbjednosti na aerodromu su na visokom nivou.

Protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi nijedan sudski postupak, niti ima potjernicu. Praktično, po dolasku on je za domaće pravosudne organe slobodan čovjek.

"Za sada ne mogu ništa da govorim javno, ali uskoro će biti prilike za to. Hvala vam na razumevanju", rekao je Bojović za Kurir.

Na pitanje da li je srećan što se vratio u Srbiju, Luka Bojović je rekao sljedeće:

"Da, da, naravno."

Advokat Borivoje Borović, nekadašnji branilac Luke Bojovića rekao je za Tanjug da je Bojović prošao proceduru identifikacije na aerodromu.

Borović je rekao i da je Bojoviću sve sređeno što se tiče dokumenata, kao i da je on napustio aerodrom i otišao kući. Bojović je prema obavio razgovor sa policijom, odnosno prošao proceduru identifikacije, rekao je advokat koji nije želio da iznosi druge detalje.

Podsjetimo, Bojović je uhapšen u Valensiji tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali mu se u kaznu računaju i prethodne dvije godine, koje je proveo u pritvoru.

Za falsifikovanje isprava izrečeno mu je tri godine zatvora, za zločinačko udruživanje pet, a za posedovanje oružja deset godina robije, prenose Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije