Ex -Yu

Masovno okupljanje u Budvi: "Zakon van svih okvira civilizacijskih normi"

Masovno okupljanje u Budvi: "Zakon van svih okvira civilizacijskih normi"
Foto: Printsceenvideo RTRS | Masovno okupljanje u Budvi: "Zakon van svih okvira civilizacijskih normi"
N.N.

BUDVA - U crnogorskim gradovima, i večeras su održani molebani i protestne šetnje, zbog spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Masovno okupljanje je i u Budvi.

Budvom odzvanje pjesma vjernika, ispred crkve "Svete trojice". Građani su neumorni u traženju načina da se odbrane svetinje u Crnoj Gori.

Predsjednik opštine Budva Marko Carević za RTRS ističe da je narod najbolji pokazatelj da ovakvo stanje nesmije ostati zacementirano.

"Neću da se obazirem na poruke Đukanovića iz Majamija. Treba sjesti i razgovarati, drugačije nema riješenja. Srpski narod prolazi kroz težak period, ne samo sada, već od referenduma o odvajanju Crne Gore. Sada su sve maske pale. Narod je progovorio. Ovu bitku nesmijemo izgubiti. Srpski narod u Crnoj Gori je dominantan. Niko se više ne plaši. Mnogo je ovdje bilo osvajača, vjekovima unazad, ali niko nije dirao crkvu. Ovo je van okvira svih civilizacijskih normi, van svih Zakona, i ne želimo to da prihvatimo", poručio je Carević.

Carević se posebno zahvalio na podršci, kako kaže, braći iz Republike Srpske, jer u Crnoj Gori sa posebnom pažnjom prate šta se dešava od Banjaluke do Trebinja, i to samo pokazuje da jedinstvo srpskog naroda nikada nije bilo jače.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije