Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Mediji: Postavljena bomba u liftu zgrade bivšeg pripadnika MUP-a

Mediji: Postavljena bomba u liftu zgrade bivšeg pripadnika MUP-a
Foto: Ilustracija/Arhiva | Mediji: Postavljena bomba u liftu zgrade bivšeg pripadnika MUP-a
Srna

NOVI SAD - U novosadskom naselju Detelinara više od pola sata u blokadi je bila Ulica Ilije Birčanina zbog dojave o postavljenoj bombi, jedna osoba je uhapšena, a prema prvim nezvaničnim informacijama, bomba je sklonjena, prenose mediji.

Tanjug nezvanično saznaje, jedna osoba uhapšena je zbog sumnje da je postavila bombu u liftu zgrade na broju 13 u toj ulici.

Jedan stanar prijavio je policiji da je u liftu pronašao sumnjiv predmet za koji je posumnjao da je bomba, jer je u ovoj zgradi više puta bila i ranije prijavljivanja eksplozivna naprava.

Mediji prenose da se sumnja da u ovoj zgradi živi bivši pripadnik Ministarstva unturašnjih poslova Dalibor Bogdanović, koji je već dva puta do sad bio meta bombaša, a prije dvije godine u neposrednoj blizini ove zgrade njemu je podmetnuta bomba ispod automobila. Tada je Bogdanović bio teško povrijeđen i amputiran mu je dio lijeve noge.

Na terenu se nalaze kontradiverzione jedinice MUP-a, kao i forenzičari, a prema prvim nezvaničnim informacijama, bomba je sklonjena, dok je saobraćaj u ovoj ulici pušten u promet.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije