Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Milena Radulović dala izjavu u policiji i poručila: Bez straha za bolje sutra

Milena Radulović dala izjavu u policiji i poručila: Bez straha za bolje sutra
Foto: Instagram/mileena_radulovic | Milena Radulović dala izjavu u policiji i poručila: Bez straha za bolje sutra
N.N.

Glumica Milena Radulović ponovo se oglasila na društvenim mrežama nakon strašne ispovijesti da ju je u 17. godini silovao učitelj glume Mika Aleksić.

Milena je "repostovala" poruku Sare Zeljković, koja je juče na Instagramu otkrila detalje svojih traumatičnih iskustava, dok je danas naglasila da je bila u policiji i da je njena izjava javna jer je objavila na društvenim mrežama, a potom su je mediji prenijeli.

Ona je rekla da je to uradila da bi ohrabrila ostale djevojke i poručila im da će njihove izjave, ukoliko to žele, ostati anonimne.

"Jako je važno da istaknem da je moja izjava svojevoljno data javno i da su je mediji preuzeli s mojih mreža i objavili je. Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ako to želite", napisala je ona.

U poruci je dodala i poziv drugim devojkama.

"Želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju.

Ovo je važno da naznačim kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i garantuje anonimnost.

Upravo dolazim iz policije gde sam i zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna.

Bez straha za bolje sutra", napisala je ona, prenosi Mondo.rs.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije