Ex -Yu

Mornar u Dubrovniku ubio punca i suprugu pa sebi presudio

Mornar u Dubrovniku ubio punca i suprugu pa sebi presudio
Foto: Printscreen video index.hr | Mornar u Dubrovniku ubio punca i suprugu pa sebi presudio

DUBROVNIK - Jutros se u Dubrovniku dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo. Policija je još uvijek na terenu, uviđaj traje cijelo jutro.

"Utvrđen je identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u Dubrovniku. Radi se o dvije muške osobe u dobi od 64 i 77 godina te jednoj ženskoj osobi u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena", stoji u saopštenju policije od ranije.

Kako saznaje index.hr. razlog dvostrukog ubistva i samoubistva leži u porodičnim razmiricama.

Ubica, kojeg dubrovački mediji spominju kao dugogodišnjeg pomorca, a identifikuju kao Đ.B., ubio je punca M.T. pa suprugu L.B., a onda je presudio sebi.

Prvo je, kako nezvanično saznaje zagrebački portal, pucao u 74-godišnju punicu. Nju je ranio, a ona se uspjela spasiti tako što se zaključala u jednu sobu u stanu koji se nalazi na drugom spratu i od tamo zvala policiju.

Potom je ubio punca. U međuvremenu je njegova supruga istrčala vani dozivajući pomoć.

Krenuo je za njom i ubio je na stubištu. Odmah potom je presudio i sebi, najvjerovatnije hicem u glavu. Pao je na nju, a tako ih je našla i policija.

Navodno je riječ o muškarcu koji je već ranije imao dosta problema sa zakonom, a na to su se nadovezali veliki porodični problemi.

U stanu ih je bilo četvoro, a preživjela je 74-godišnja punica koja je iz sobe zvala policiju. Nju je, napisali smo već, ranio u nogu,  a preživjela je jer se ubica nije ni vraćao po nju.

Policija je zaprimila dojavu oko 06:50 sati kako se u stanu nalaze tri beživotna tijela, a nezvanično se sazanje kako se sumnja na ubistvo jer je jedna osoba, četvrta, ranjena i prevezena u bolnicu.

Policija je još uvijek na terenu, Županijsko tužilaštvo vrši uviđaj.

"Jutros, oko 7 sati nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U toku je uviđaj kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog tužioca. Više informacija bit će poznato po završetku uviđaja," napisali su iz policije ranije jutros.

Vezana vijest: U stanu u Dubrovniku pronađene tri mrtve i jedna ranjena osoba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije