Ex -Yu

Muškarac preminuo nakon fizičkog sukoba, pas nikome nije dao prići

Muškarac preminuo nakon fizičkog sukoba, pas nikome nije dao prići
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL | Mušakarc preminuo nakon fizičkog sukoba, pas nikome nije dao prići

ZAGREB - U zagrebačkom naselju Trnje policija je juče pronšla tijelo muškarca (66) koji je umro od posljedica fizičkog sukoba.

Napadač je od tada u bijegu.

Policija je objavila šta su zaključili nakon izvršenog uviđaja.

"Juče, 27. septembra oko 9.35 sati na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao šezdesetšestogodišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom on ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja je muškarac smrtno stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje je u toku", objavila je policija.

Policija u svom saopštenju ne spominje ubistvo već u naslovu pišu da je riječ o teškoj tjelesnoj povredi s posljedicom smrti.

Prema riječima svjedoka, u sukobu s ubijenim muškarcem učestvovao je biciklista, koji je potom pobjegao.

Čula se svađa

Dnevnik.hr javio je da su službenice iz obližnje kancelarije vidjele da je biciklista više puta udario muškarca, koji je potom pao na tlo. One su ga uspjele snimiti s leđa i snimak su predale policiji, koja sad ima konkretan trag.

Jedan muškarac koji se našao u blizini kaže da je čuo svađu.

"U prvi mah sam pomislio da dolazi iz centra, ali sam onda shvatio da se nešto događa u blizini", ispričao je Ivica Talan, koji je u blizini popravljao automobil.

Kad je došao na mjesto zločina, već je jedna žena pozvala Hitnu pomoć. Vidio je muškarca na podu s povredom glave, iz koje je obilno krvario.

"U blizini je stajao njegov pas, koji nikoga nije puštao blizu", rekao je Talaj novinarima.

(Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije