Ex -Yu

Nijemci uhapšeni kod Rovinja: Sumnja se da su skrivenom kamerom snimali nagu djecu

Nijemci uhapšeni kod Rovinja: Sumnja se da su skrivenom kamerom snimali nagu djecu
Foto: PU istarska | Nijemci uhapšeni kod Rovinja: Sumnja se da su skrivenom kamerom snimali nagu djecu

Policijski službenici priveli su dvojicu njemačkih državljana koji su, koristeći ručno izrađenu kameru, snimali nagu djecu u jednom kampu na području Rovinja, saopštila je danas istarska policija.

Naime, rovinjska policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom njemačkih državljana u dobi od 48 i 79 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. 

Prema podacima policije, u subotu su gosti jednog kampa na području Rovinja primijetili sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca te su o tome odmah obavijestili obezbjeđenje koje je pozvalo policiju, prenosi Index.

Policijski službenici uhapsili su dvojicu muškarca zbog sumnje da su snimali nagu djecu kod bazena i na plutajućem vodenom parku te su pretresli vozila i mobilne kućice u kojoj su njemački državljani boravili. Pronašli su i oduzeli ručno izrađenu napravu za snimanje, laptop, kameru, MP3 player, četiri mobilna telefon, sedam USB stickova i druge predmete. 

Tokom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su dvojica muškarca ručno izrađenu napravu za snimanje postavila u torbu koja je izgledala kao prenosni frižider te su na taj način snimali nagu djecu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja u nedjelju naveče policija je privela dvojicu osumnjičenih u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije