Ex -Yu

Novi detalji: Mladić koji je razbio autobus bio je drogiran

Novi detalji: Mladić koji je razbio autobus bio je drogiran
Foto: Screenshot | Novi detalji: Mladić koji je razbio autobus bio je drogiran

Testovi na opojnu drogu pokazali su kako je 29-godišnjak koji je u Sv. Kaji u nedjelju oko 6 sati ujutro razbijao "Prometov" autobus bio pod uticajem amfetamina, piše Slobodna Dalmacija.

Veče prije bio je na partyju u Solinu, nakon kojeg je imao psihotičnu reakciju zbog konzumacije sintetičke droge. Do daljnjeg će biti zadržan na Odjelu psihijatrije KBC-a Split jer se smatra opasnim za okolinu.

Neposredno prije razbijačkog pohoda, mladić je bio 15 dana u pritvoru po odluci prekršajnog suda zbog nasilja u porodici jer je razbijao ulazna vrata stana jednog od roditelja.

Probleme s drogom ima otprije, više od pet godina, kada mu je dijagnostikovana i depresija. Kod 29-godišnjaka se s vremenom razvila politoksikomanija, tj. istovremena ovisnost o nekoliko narkotika, uključujući i alkohol. Do sada je već jednom bio primljen na psihijatriji splitske bolnice.

U nedjelju ujutro je hospitalizovan pod dijagnozom akutne psihotične reakcije zbog konzumacije droge, nakon što su testovi urina pokazali da je uzeo amfetamine.

Vezana Vijest: Podivljali muškarac razbijao autobus u Splitu

(slobodna dalamcija)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije