Ex -Yu

Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić - optužio svoje sinove?

Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić - optužio svoje sinove?
Foto: Screenshot/RTS | Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić - optužio svoje sinove?
N.N.

Uhapšeni G.DŽ. (52) zbog ubistva Đokića, navodno je na saslušanju zločin pokušao da prebaci na svoje sinove, pišu beogradski mediji.

On je osumnjičen da je oteo, a potom hicima iz pištolja ubio Gordanu, Gorana i njihovu kćerku Lidiju Đokić, pokušao je da se izvadi tako što je za zločin optuživao svoja dva sina, navode beogradski mediji.

G.DŽ. je vatrogasac u penziji i ima dva sina, jedan radi takođe kao vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije.

Policija je, prema navodima medija sasušala i sinove i suprugu uhapšenog, a svi su prošli poligraf.

Prema informacijama iz medija, uhapšeni za brutalno ubistvo je rođak ubijene porodice, godinama im je prao automobil u kojima su držali novac.

Poznavali su se cijelog života, a i živjeli su blizu.

Uhapšeni je znao gdje Goran Đokić čuva novac, a navodno je unaprijed isplanirao ubistvo.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

MUP je u saopštenju potvrdio da je pronađen novac koji je najvjerovatnije pripadao ubijenim Đokićima, a mediji prenose da je u dvorištu jednog od sinova G.DŽ. policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su dio novca koji im je kobne večeri otet.

U dvorištu jednog od dva sina osumnjičenog policija je pronašla zakopan novac i sumnja se da ga je tu upravo zakopao otac u pokušaju da sinu smjesti krivicu za ubistva, navode mediji.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije