Ex -Yu

Nožem napao dvojicu policajaca

Nožem napao dvojicu policajaca
Foto: Pixnio | Nožem napao dvojicu policajaca

VINKOVCI - ​Muškarac (38) u petak oko 01.00 sat nožem je napao policajce u Vinkovcima, nakon što je ranije divljao po dvorištu kuće, a potom i bježao.

Kako je izvijestila policija, oko 01.15 sati dobili su dojavu o nasilnom ponašanju muškarca u dvorištu porodične kuće u Vinkovcima i potom stigli na mjesto incidenta. Muškarac (38) tad je na mjestu događaja napao dvojicu policijskih službenika nožem i alatkom i pritom nožem lakše povrijedio jednog od njih, nakon čega se dao u bijeg, javljaju iz Policijske stanice Vinkovci.

Na mjesto događaja upućene su i dodatne policijske snage.

Kako navode, ubrzo je uhvaćen te su, radi sprečavanja bijega i svladavanja otpora, nad njim uporabljena sredstva prisile - tjelesna snaga, sprej s nadražujućom supstancom i sredstva za vezivanje.

"Tokom primjene sredstava prisile, 38-godišnjak je i dalje pružao aktivan otpor. Prilikom savladavanja, lakše je povrijeđen 38-godišnjak i policijski službenik koji je nad njim primijenio sredstvo prisile, te je oštećeno službeno vozilo" kažu iz policije. 

Kako je 38-godišnjak zadržan na liječenju u Opštoj županijskoj bolnici Vinkovci, policijski službenici će nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje kad to bude moguće, prenosi "24Sata".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije