Ex -Yu

Objavljen snimak ubistva vođe škaljaraca (UZNEMIRUJUĆE)

Objavljen snimak ubistva vođe škaljaraca (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: N.N. | Objavljen snimak ubistva vođe škaljaraca (UZNEMIRUJUĆE)

ISTAMBUL - Jovan Vukotić ubijen je 8. septembra u Istanbulu u Turskoj, a sada se pojavio i snimak njegove likvidacije na kojem se vidi motor koji juri pored njegovih kola i ispaljuje rafal.

U kolima je sa njim, podsjetimo, za vrijeme ubistva bio njegov vozač E. K., za koga se kasnije ispostavilo da je poznati narko-bos koji je hapšen sa 800 kila kokaina i 4,5 miliona evra, potom trudna supruga Maša M. i dijete, odnosno, kćerka.

Nekoliko dana kasnije, tamošnja policija uhapsila je Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, a potom i još 10 osoba koje su učestvovale u ovoj likvidaciji. Kao glavni organizator naveden je Bariš Nek.

Za Živkovića se navodi da je rođak vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

"Turska policija je do sada otkrila da je Vukotić bio praćen četiri mjeseca i to pomoću GPS uređaja koji su mu bili zakačeni za kola. Naime, pronađeno je tri uređaja za satelitsko praćenje. Dva su stavilu u gepek, jedan ispod kola", saopštili su turski mediji od svojih izvora u policiji i dodali da je nekoliko puta bio planiran napad na vođu "škaljaraca", ali da nije bio dobar trenutak, prenosi Telegraf.

Takođe je navedeno da je za njegovo ubistvo ukupno plaćeno milion i po evra. Njega su "radile" dvije ekipe ljudi po nalogu, kako se sumnja, kavačkog klana. Praćenje i logistika trajali su 4 mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije