Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca

Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca
Foto: MUP Srbije | Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca
N.N.

ATINA - Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

Kako kamera u restoranu nije radila, izuzeti su snimci sa uređaja koji se nalaze na okolnim zgradama. Na snimcima koje su objavili grčki mediji može se vidjeti prilično nejasan prikaz četvorice muškaraca u crnom u blizini restorana. Iste kamere zabilježile su i njihov bijeg nakon dvostrukog ubistva.

"Na fotografijama se vide muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim pantalonama kako idu ka restoranu u kom su sjedile žrtve. Takođe, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta", prenijeli su grčki mediji.

Objavljene su i najnovije informacije iz istrage, pa je tako grčka "Slobodna štampa" pozivajući se na izvore iz policije saopštila da su u kafani ispaljena 24 hitaca, a da samo tri nisu pogodila žrtve, što dosta govori o riješenosti ubica, ali i njihovim vještinama.

Takođe, nekoliko dana poslije surove likvidacije grčka policija pokušava da dokuči da li su i četvorica muškaraca u tu zemlju ušla sa falsifikovanim pasošima poput Dedovića i Stamatovića, koji su kod sebe imale krivotvorene putne isprave.

Pojavile su se i informacije da su crnogorski kriminalci u potpunosti promijenili svoj fizički izgled, da je Dedović značajno smršao i pustio bradu kako ne bi bio prepoznatljiv.

Mediji prenose da se i dalje češljaju kontakti koji su eventualno mogli pružiti skrovište Dedoviću i Stamatoviću u Atini dok su se skrivali, tako da policajci obavljaju razgovor sa sumnjivim osobama porijeklom sa Balkana, nastanjenim u okolini Atine.

Podsjetimo, četvorica nepoznatih muškaraca su u nedjelju popodne nešto prije 19 sati upali u grčki restoran. Dok su dvojica pucala na crnogorske kriminalce, dvojica su na nišanu držala goste i osoblje restorana. Zatim su se dali u bijeg crnim džipom za kojim policija i dalje traga.

Dedović slovi za jednog od vođa škaljarskog klana sa kumovima Jovicom i Igorom Vukotićem, a Stamtović za vođu zagoračke grupe iz Podgorice, koja usko sarađuje sa škaljarcima. Istražitelji motiv za ubistva traže upravo u ovim krim-tokovima.

(Blic.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije