Ex -Yu

Odvrnuli šarafe na točkovima službenog auta Ratka Dmitrovića

Odvrnuli šarafe na točkovima službenog auta Ratka Dmitrovića
Foto: Tanjug arhiva | Odvrnuli šarafe na točkovima službenog auta Ratka Dmitrovića

BEOGRAD - Ministarstvo za brigu o porodici saopštilo je danas da je za vrijeme službenog puta ministra Ratka Dmitorvića primjećeno u toku vožnje da je neko olabavio šrafove na prednjim točkovima službenog vozila kojim se on vraćao iz Niša.

U saopštenju se navodi da je Dmitrović u ponedjeljak boravio je u službenoj posjeti gradu Nišu, a da je problem primjećen nakon što je ka Beogradu krenuo službenim vozilom škoda superb, kojim je upravljao vozač Vlade Srbije.

"Na izlazu iz Niša, a prije uključenja na auto-put za Beograd, vozač i ministar osetili su čudan zvuk koji je dolazio s prednje strane vozila. Zaustavili su kola i ustanovili da su na prednjem lijevom točku odvrnuti svi šrafovi, od kojih su tri pala na zemlju pri samom dodiru. Na desnom prednjem točku šrafovi su bili olabavljeni", dodaje se u saopštenju.

Naglašeno je da po elementarnoj tehničkoj procijeni, tako nešto ne može da se dogodi samo od sebe, odnosno da je "moguće jedino djelovanjem ljudskog faktora".

"Srećom, ministar Dmitrović je na vrijeme prekinuo vožnju koja je mogla da se okončana tragično. Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na ovom slučaju", ističe se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije