Ex -Yu

Oglasila se Milena Popović o vezi sa Igorom Jurićem

Oglasila se Milena Popović o vezi sa Igorom Jurićem
Foto: Print Screen/Instagram/milena_bogdan | Oglasila se Milena Popović o vezi sa Igorom Jurićem
N.N.

Milena Popović, nevjenčana supruga pokojnog Olivera Ivanovića, nedavno je objelodanila da je u vezi sa Igorom Jurićem, ocem tragično nastradale djevojčice Tijane Jurić.

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ju je ubrzo i sklonila sa profila. Bilo je dosta negativnih komentara, ali mediji spekulišu da to nije jedini razlog ovakvog Mileninog poteza, već to što, navodno, Igoru Juriću smeta takvo eksponiranje.

Jurić je, nakon što je Milena postavila sliku sa njim uz emotikon srca, navodno kazao da on nije estradna zvijezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

"Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osjećanja", rekao je Jurić za medije.

Kako piše Kurir, na poziv redakcije za komentar, Milena je ljutito kazala da zna zbog čega je zovu, ali da joj nije do priče.

Na pitanje da li je boli prozivka partnera Igora Jurića, rekla je da nema komentar ni na jedno pitanje, a potom prekinula vezu. Ipak, nakon što je završen razgovor poslala je poruku.

"Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve", rekla je ona za pomenuti medij.

Podsjećamo, prema pisanju medija, Milena i Igor su veće dvije godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva kćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i nerijetko svi zajedno odlaze u restorane.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije