Ex -Yu

Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: "Podnosim prijavu"

Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: "Podnosim prijavu"
Foto: Screenshot/Prva | Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: "Podnosim prijavu"

BEOGRAD - Profesor Sedme beogradske gimnazije Z.O., koji je ošamario učenicu u četvrtak tokom časa, izjavio je danas da je to učinio u stanju neuračunljivosti, jer je učenica svoje nezadovoljstvo ocjenom izražavala vikom i neprimjerenim ponašanjem i najavio da će protiv učenika J.K. i P.P. koji su reagovali u odbrani drugarice, podnijeti krivične prijave zbog "laži i manipulacija".

Kako je naveo, učenica J.K., kada ju je opomenuo da se tako ne ponaša najprije je sjela na klupu i okrenula mu leđa, a potom na upozorenje odgovorila da on nije nikakav autorit kada "ona može tako da sedi".

Zatim mu se, dodaje, unijela u lice, uštinula ga i kikom udarila po očima kada se okretala, prenijeli su beogradski mediji otvoreno pismo Z.O.

"U tom trenutku, u stanju neuračunjljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P.P. ustao i tri puta me udario u glavu. Zbog njegovih udaraca lekari su konstantovali da je trauma pretrpljena i stavili su mi kragnu", rekao je Z.O. i dodao da će u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost.

"Moje delanje putem šamara bilo je posledica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti", naveo je Z.O.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije