Ex -Yu

Osumnjičeni da je pretukao djevojke u podgoričkom lokalu osuđivan 17 puta

Osumnjičeni da je pretukao djevojke u podgoričkom lokalu osuđivan 17 puta
Foto: Screenshot | Osumnjičeni da je pretukao djevojke u podgoričkom lokalu osuđivan 17 puta

PODGORICA - Podgoričanin Miomir Radunović (59) koji je u lokalu brze hrane u Podgorici brutalno pretukao dvije sugrađanke D. R. (22) i T. P. (22), 17 puta pravosnažno je osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu, piše današnja Pobjeda.

Osuđivan je za različita krivična dela, a najbrojnija su ona za nasilje. Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split.

Sedamnaest puta je osuđen na kazne zatvora u trajanju od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a izricane su mu i popravno-vaspitne mjere kao maloljetniku.

Radunović je uhapšen juče, nakon četiri dana bjekstva pošto je u jednm lokalu u Podgorici u noći između petka i subote brutalno pretukao dvije 22-ogodišnje devojke. Osumnjičeni je pred tužiocem Ivanom Medojevićem priznao krivično djelo i određeno mu je zadržavanje od 72 sata.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako tuče djevojke. One su protiv njega podnele krivičnu prijavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije