Ex -Yu

Otac Malčanskog berberina: Prijavio sam ga, nikad se neće popraviti

Otac Malčanskog berberina: Prijavio sam ga, nikad se neće popraviti
Foto: N.N. | Otac Malčanskog berberina: Prijavio sam ga, nikad se neće popraviti

Zločin kakav Srbija ne pamti obilježio je porodicu Jovanović iz Malče.

"Dvadeset i dvije godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, nikada se nije popravio i nikada neće. Sramota me je. Ne želim da čujem za njega", rekao je otac Malčanskog berberina, koji nije želio da se fotografiše, ali ni da nam svoje ime, vidno uznemiren i posramljen, prenose "Novosti".

"Prijavio sam njegov nestanak još u julu. Od tada ga nisam vidio, čuo sam da se šunja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku brinuo sam se samo za dijete. Za njega nisam. Ništa što ima veze sa njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na plećima", rekao je Jovanović.

"Novosti" javljaju da se potraga za Malčanskim berberinom večeras se odvija u niškom naselju Duvanište. Kako smo nezvanično saznaju, policija ima neka saznanja koja govore da se Ninoslav Jovanović nalazi baš u ovom dijelu grada.
 
Duvanište se nalazi oko 12 kilometara od Malče gdje je policija ovih dana pretražila svaki dio sela.

Ninoslav Jovanović je 20. decembra izvršio svoju posljednju otmicu. Tada je na putu od kuće do škole oteo Moniku Karimanović (12). Djevojčica je srećom pronađena poslije 10 dana opsežne potrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije