Ex -Yu

Ova ljepotica ulazi u NS Srbije: Ukrala pažnju na proslavi SPS-a

Ova ljepotica ulazi u NS Srbije: Ukrala pažnju na proslavi SPS-a
Foto: Tanjug | Ova ljepotica ulazi u NS Srbije: Ukrala pažnju na proslavi SPS-a

BEOGRAD - Dubravka Kralj je budući poslanik u Skupštini Srbije - poručio je Ivica Dačić, predsjednik Socijalističke partije Srbije u sinoćnjem obraćanju poslije prvih rezultata glasanja na izborima.

Lider socijalista je simbolično je rekao da će SPS "igrati Ligu šampiona, za razliku od nekih", a potom je predstavio i nova mlada lica, koja će predstavljati stranku u parlamentu. Među njima, za oko je mnogima zapala djevojka koja je stajala rame uz rame sa Dačićem i koja je svojom ljepotom privukla pažnju javnosti.

Ko je ljepotica koja će predstavljati socijaliste u Skupštini Srbije?

Dubravka Kralj imala je odličan prosjek na novosadskom Pravnom fakultetu, radila u advokaturi, a sada je treća na listi SPS i Jedinstvene Srbije za republičke izbore, odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme.

Na odluku da upiše Pravni fakultet pomalo je uticala i porodična tradicija, jer joj je djed bio javni tužilac, potom i otac krenuo istim stopama, ali ju je život sada odveo na drugu stranu.

 

Poslije izbora, kaže, na njoj je da u Narodnoj skupštini opravda povjerenje predsjednika SPS-a, čija je odluka da se i imena mladih socijalista nađu na izbornoj listi, ali i povjerenje koje su im građani Srbije ukazali.

Na konstataciju da je treća na listi, odmah iza dvojice lidera stranaka koje u u koaliciji, kaže da je to velika odgovornost.

"Moram da priznam da mi je to kao mladoj osobi, koja prvi put učestvuje na izborima, baš značilo. Ivica Dačić je pokazao, ne samo da je izuzetan političar, već i čovek koji uvažava mlade ljude i spreman je da im da šansu. Među mladim kandidatima SPS-a su diplomirani ekonomisti, pravnici i politikolozi, koji su se istakli tokom svog obrazovanja. Konkretno, ja dolazim sa znanjem iz oblasti prava i to znanje ću staviti u službu građana Srbije. U prethodnom periodu sam se veoma posvećeno bavila izučavanjem i primenom zakona koji su već na snazi u Republici Srbiji, a sada ću se baviti i samom zakonodavnom procedurom što je za ambiciozne pravnike velika stvar", rekla je ona za "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije